Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkani Kemal Şahin'den Mezun Öğrencimize Kariyer Danişmanliği

09/09/2018 12:00:07 - 10/09/2018 12:00:07 - 215 Okunma

Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal ŞAHİN'den Mezun Öğrencimize Kariyer Danışmanlığı

Kırklareli Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi koordinatörlüğünde düzenlenen KLÜ 8. Kariyer Günleri’nde Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Kemal ŞAHİN, Rektörlük Kültür Merkezi’nde 10 Nisan 2018 tarihinde öğrencilerimizle bir araya gelmiş girişimcilik tecrübesini ve iş hayatında başarılı olmak için yapılması gerekenleri paylaşmıştı.

Kemal ŞAHİN’in KLÜ 8. Kariyer Günlerinde gerçekleştirdiği konferansa katılan İnşaat Teknolojisi mezunlarımızdan  Senem Hanım, ŞAHİN’i makamında ziyaret edip kariyeri ile ilgili danıştı. ŞAHİN mezun öğrencimizle yaptığı samimi görüşmeyi sosyal medya hesabına yüklediği bir video ile paylaştı (videoya ulaşmak için tıklayınız). Yabancı dil bilmenin inşaat sektöründeki önemine özellikle vurguda bulunan ŞAHİN, Üniversitemiz mezunu Senem Hanım’a kariyeri ile ilgili tavsiyelerde bulundu. Şahinler Holdingin Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Kemal ŞAHİN’e mezunlarımıza verdiği değer ve samimi görüşmesi için teşekkür eder, mezun öğrencimiz Senem Hanım’a kariyer yolculuğunda başarılar dileriz.

Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi KLÜ Kariyer Günleri Şahinler Holding Kemal ŞAHİN

Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Kemal Şahin