2015-2016 Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

22/06/2016 14:39:54 - 22/06/2016 14:39:54 - 559 Okunma

Üniversitemiz 2015-2016 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreni coşkulu bir törenle gerçekleştirildi. Mezuniyeti kesinleşen 3 bin 385 öğrenci, mezun olmanın sevincini Türkiye’nin dört bir yanından gelen aileleriyle birlikte yaşadı.

Kayalı Stadyum’unda gerçekleşen mezuniyet törenine; Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç, İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin AKAY, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Şengörür, Genel Sekreterimiz Ergün Erbay, kurum ve kuruluşlarının müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Üniversitemiz akademik ve idari personeli, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Öğrencileri mezun ederek ülkenin ve vatanın aydınlık geleceğine uğurladıklarını ifade eden Prof. Dr. Aykaç; "Yeni bir mezuniyet programında buluşmanın gururunu yaşıyoruz. Mutluyuz ve gururluyuz. Çünkü ülkemizin geleceğinde söz sahibi olacak, erdemli gençleri mezun ederek ülkemizin ve vatanımızın aydınlık geleceğine uğurluyoruz." dedi.

Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak, mezun olan öğrencilerimizi tebrik eder, bundan sonraki hayatlarında başarılar dileriz.

Mezuniyet Töreni