Aiesec'in Dünya Için Liderlik Seminerine Davet

02/03/2018 11:25:37 - 02/03/2018 11:25:37 - 916 Okunma

AIESEC'in "Dünya için Liderlik" Seminerine Davet

Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezimizin aracılığıyla dünyanın en büyük gençlik organizasyonlarından biri olan AIESEC tarafından “Dünya için Liderlik” Semineri düzenlenecektir. Seminer 19 Mart 2018 tarihinde saat 14.00’te 2. Derslik Binası Hasan Zan Konferans Salonu’nda düzenlenecektir. Seminere katılım ücretsizdir. Kontenjan sınırlı olduğundan katılmak isteyen öğrenci ve mezunlarımızın kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Kayıt için tıklayınız…

AIESEC, ayrıca, 19 Mart tarihinde kayalı kampüsünde gün boyunca kuracağı stantta sunduğu imkânları tanıtacaktır. AIESEC’in Global Entrepreneur, Global Talent ve Global Volunteer gibi değişim programları bulunmaktadır.

Global Entrepreneur, üniversite öğrencileri veya mezun gençlerin yurt dışındaki start-up firmalarda girişimciliği öğrenmeleri için tasarlanmış 6-12 haftalık bir staj tecrübesidir. Gençler, zorlayıcı ve inovatif bir ortamda girişimcilik fikirlerini uygulayacak alan bulurlar. Kişisel gelişimin yanında, uluslararası bir çalışma ortamında bulunma ayrıcalığı kazanırlar.

Global Volunteer, Küresel Hedeflere katkı sağlayan uluslararası en büyük programdır. Liderlik becerileri kazanmak ve dünya sorunlarına etki etmek isteyen gençler için tasarlanmış kültürler arası bir tecrübedir. Global Volunteer ile yurt dışında gönüllü olarak 6-8 hafta süren sosyal sorumluluk projelerine katılım göstererek dünyaya katkıda bulunun. Bu süreçte konfor alanınızın dışına çıkarak güçlü ve zayıf yönlerinizi tecrübeler yaşayarak keşfedin. Katıldığınız projelerdeki bireylere kendi kültürünüzü tanıtın. Toplumsal gerçekleri yaşayarak öğrenin.

Global Talent  üniversiteden yeni mezun olmuş gençlerin yanı sıra 3. ve 4. sınıftaki öğrencilerin de uzmanlaşmak istedikleri alanlara uygun olarak yurt dışında profesyonel bir tecrübe edinmelerini amaçlayan uluslararası bir programdır. Teorik bilginin pratiğe döküldüğü Global Talent ile yeni mezun adaylar global firmalarda ya da küçük işletmelerde yetkinliklerine uygun olarak kazandıkları bu profesyonel tecrübenin yanında uluslararası bir çalışma ortamında bulunarak iş hayatında rakiplerinden bir adım öne geçerler.

Bütün öğrenci ve mezunlarımızı 19 Mart 2018 saat 14.00’de “Dünya için Liderlik” seminerine davet ediyoruz.

Kariyer merkezi Aiesec KLÜ