Tübitak Bigg Programına Tim Teb Ile Başvurabilirsiniz

07/08/2018 15:38:21 - 07/08/2018 15:38:21 - 338 Okunma

TÜBİTAK BİGG Programına TİM TEB ile Başvurabilirsiniz

TÜBİTAK BİGG en az lisans programından 1 yıl içerisinde mezun olabilecek ve en son mezuniyet tarihi üzerinden 10 yıldan fazla süre geçmemiş, teknoloji ve yenilik odaklı fikir sahibi gençlere yönelik bir girişimcilik destek programıdır.

TÜBİTAK BİGG’in 150 Bin TL’lik hibe desteğine TİM-TEB’le başvurabilir, projenizin ticarileşmesi için özel eğitimlere katılıp, profesyonel mentorlük ve danışmanlık hizmetleri alıp, TİM-TEB’in Networküne ve Yatırımcı Ağlarına erişim fırsatı yakalayabilirsiniz.

Bunun için son Başvuru Tarihi 10 Ağustos 2018’dir.  Programa bu linki tıklayarak başvurabilirsiniz.

TÜBİTAK BİGG Başvuru Koşulları Aşağıda Belirtilmiştir:

- Daha önce Teknogirişim Sermayesi Desteği ya da TÜBİTAK 1512 almamış olmak

- Herhangi bir şirkette ortaklığı bulunmamak

- Lisansüstü öğrencisi olmak;  en son mezuniyet tarihi üstünden en çok 10 yıl geçmiş lisans veya lisansüstü mezunu olmak ya da 1 yıl içerisinde mezun olabilecek lisans öğrencisi olmak.

TÜBİTAK BİGG’i tanıtan web portalına ulaşmak için tıklayınız…

Programla ilgili detaylı bilgi taleplerinizi aşağıda iletişim bilgileri verilen Edirne TİM TEB Girişim Evi Sorumlusu Sayın İlke Kocabıyık’a iletebilirsiniz.

TÜBİTAK BİGG KLÜ KARİYER MERKEZİ

İlke.