Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Tarafından Bosch ve Siemens Fabrikalarına Teknik Gezi Düzenlendi

27/09/2019 15:38:02 - 03/10/2019 15:38:02 - 1708 Okunma

Üniversitemiz Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından organize edilen teknik gezi ile Trakya Bölgesinin önde gelen sanayi kuruluşlarından biri olan BSH (Bosch ve Siemens Ev Aletleri) şirketinin Çerkezköy Kampüsü Çamaşır Makinesi ve Fırın fabrikalarına günlük çalışma ziyareti gerçekleştirildi.

Makine Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği ve Yazılım Mühendisliğinden toplam 20 öğrencinin katıldığı gezide öğrencilere Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Öğr. Gör. Sibel EVREN ve Makine Mühendisliği Bölümü Araş. Gör. Kamil FERATOĞLU eşlik etti.

Gezide, öğrencilere BSH İnsan Kaynakları İdari Operasyonlar Sorumlusu Şengül ERCİYAS tarafından fabrikanın genel tanıtımı ve part-time proje öğrenciliği programları hakkında bilgi verildi. Öğrenciler fabrikaların üretim bantlarını da gezerek üretim sürecine başından sonuna kadar tanık oldu. BSH Fırın Fabrikasını Üretim Mühendisi Egehan ÜMER, Çamaşır Makinesi Fabrikasının üretim bandını ise Hat Lideri Dinçer ERGENE tanıttı.

Gezinin sonunda Öğr. Gör. Sibel EVREN ve Makine Mühendisliği Bölümü Araş. Gör. Kamil FERATOĞLU etkinliğin gerçekleşmesine katkı sağlayan BSH İnsan Kaynakları Operasyonları Sorumlusu Kadir ÖZEL’e teşekkürlerini sundu.

KLÜ Kariyer Merkezi Teknik Gezi Bosch Siemens BSH

BSH Teknik Gezi