Bunge Gıda Genç Mühendis Programı’na Başvurular Başladı

03/10/2019 15:35:12 - 03/10/2019 15:35:12 - 141 Okunma

BUNGE GIDA Genç Mühendis Programı’na Başvurular Başladı

Bölgemizde faaliyet gösteren çok uluslu firmalardan biri olan BUNGE Gıda  Genç Mühendis Programı ile (YEP - Young Engineer Program) Lüleburgaz-Büyükkarıştıran ve Aliağa İzmir lokasyonlarında bulunan üretim tesislerinde, yetiştirmek üzere 2 genç mühendis istihdam edecektir. Programa başvuru şartı iyi derecede İngilizce bilmektedir. Programa Kırklareli Üniversitesi’nin Gıda Mühendisliği, Makine Mühendisliği ve Elektrik Elektronik Mühendisliği programından mezun ya da bu yıl mezun olabilecek durumda olan öğrencilerimiz başvurabilecektir.

Detaylar için İngilizce olarak hazırlanmış (iyi derecede İngilizce bilmek ön koşuldur) tanıtım afişlerini inceleyebilirsiniz. Başvurmak isteyen öğrenci mezunlarımızın nazli.ozcan@bunge.com mail adresinden firmayla iletişime geçmeleri gerekmektedir.

BUNGE Genç Mühendis Programı Kariyer Merkezi KLÜ

bungeyep1