Şişecam Şirketler Grubu Düzcam'a Teknik Gezi Düzenlendi

29/11/2019 16:31:43 - 03/12/2019 16:31:43 - 426 Okunma

Üniversitemizin Teknoloji Fakültesi Mekatronik Mühendisliği Anabilim Dalı ile Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu Elektrik Programında öğrenim gören 23 öğrencinin katıldığı gezide,  öğrencilere Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Öğr. Gör. Sibel EVREN  eşlik etti.

Gezide, Fabrikanın Üretim Müdürlüğü İşletme Şefliği mühendislerinden Metalurji ve Malzeme Mühendisi Tahir GÜLEGEN ve Kimya Mühendisi Ekin BAŞTÜRK tarafından üretimin başından sevkiyat anına kadar tüm işleyiş anlatıldı. Öğrencilerimiz camın hammaddesi olan kuma ilave edilen malzeme ve kimyasallar ile oluşan karışımın 1400 derece sıcaklıkta eriyik hale gelmesi, akabinde gerçekleşen şekillendirme ve soğutma proseslerini yerinde görme fırsatı buldu.

kariyer merkezi kırklareli üniversitesi şişecam

düzcam1
düzcam2