Idea To Product İş Fikri Bulma Eğitimi Katılım Belgesi Takdim Töreni Gerçekleştirildi

26/02/2020 15:22:01 - 02/03/2020 15:22:01 - 399 Okunma

Trakya Bölgesi’nde girişimcilik ekosistemini geliştirmek ve gençleri teknoloji odaklı girişimciliğe teşvik etmek amacıyla Üniversitemiz Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi, TİM-TEB Girişim Evi ve Trakya Kalkınma Ajansı işbirliği çerçevesinde 12-13 Şubat 2020, 19-20 Şubat 2020 ve 21-22 Şubat 2020  tarihlerinde düzenlenen “Yeni İşim Girişim Programı Idea to Product Yenilikçi İş Fikri Bulma Eğitimi” katılım belgesi töreni düzenlendi.

II. Merkezi Derslikler Binası I Nolu Konferans Salonu’nda gerçekleşen etkinlikte; Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Neziha MUSAOĞLU ve Trakya Kalkınma Ajansı Kırklareli Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Uzman Emre BEJİ tarafından 2 günlük eğitimlerini tamamlayan 82 öğrenciye katılım belgeleri takdim edildi.

Belge takdim töreninin ardından Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Neziha MUSAOĞLU, girişimciliğin günümüzdeki önemine dikkat çekerek katılım belgesi almaya hak kazanan öğrencilerimizi tebrik etti. Uzman Emre BEJİ ise öğrencilerimizi Yeni İşim Girişim Programı'na katılmaya ve teknolojik iş fikirleri üretmeye davet etti.

kariyer merkezi idea to product

Idea to Product Eğitimi Belge Takdim Töreni