Söyleşi: Mezunlarımızın Kariyer Yolcuğu

22/06/2016 15:59:03 - 22/06/2016 15:59:03 - 853 Okunma

Merkezimiz tarafından “Mezunlarımızın Kariyer Yolculuğu” başlıklı söyleşi düzenlendi. Kayalı Kampüsü İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 4 No’lu Konferans Salonunda düzenlenen söyleşiye; Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Aykaç, Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Neziha Musaoğlu, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. İskender Gümüşü, akademik ve idari personelin yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı.

Söyleşinin açılış konuşmasını yapan Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Aykaç, Üniversitemizden mezun olan öğrencilerimizi okulumuzda konuk etmekten mutluluk duyduğunu dile getirdi. Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Neziha Musaoğlu ise Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi (KLUKAM) hakkında bilgiler vererek, öğrencilerin geleceğine rehber olmak için her türlü çabayı gösterdiklerini söyledi. Moderatörlüğünü Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. İskender Gümüş yaptığı söyleşide; Merve Eyibil (Kamu Yönetimi-2014 mezunu) Maliye Bakanlığı Vergi Müfettiş Yardımcısı, Elif Koç (Kamu Yönetimi-2014 mezunu) Maliye Bakanlığı Gelir Uzman Yardımcısı, Aykut Kayar (İktisat-2014 mezunu) Maliye Bakanlığı Gelir Uzman Yardımcısı ve Suat Atlı (İktisat-2014 mezunu) Maliye Bakanlığı Gelir Uzman Yardımcısı olmak için kariyer yolculukları hakkında bilgiler verdi. Söyleşi Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Aykaç'in katılımcılara plaket takdim etmesiyle sona erdi.

Mezunlarımız Kariyer