Site HaritasıRSS

Kariyer Bilgilendirme Toplantıları Başlıyor

13/10/2017 13:47:22 - 13/10/2017 13:47:22 - 815 Takip

Kariyer Bilgilendirme Toplantıları Başlıyor

Trakya Kalkınma Ajansı tarafından yürütülmekte olan Üniversitemizin de paydaş olarak yer aldığı "Çok Paydaşlı Ortaklık Modeli ile Kariyer Hizmetlerinin Verilmesi (TrakyaKAriyer) " projesi kapsamında bütün yerleşkelerimizde Ajans tarafından görevlendirilen Uzman Psikilojik Danışman Aycan KUL tarafından TrakyaKAriyer Projesi ve Kariyer Merkezimizin hizmetlerine ilişkin bilgilendirme toplantıları yapılacaktır. Bilgilendirme toplantılarının takvimi aşağıda belirtilmiştir.

Bilgilendirme toplantılarından sonra, talep eden öğrencilerimize bireysel ve grup kariyer danışmanlığı da verilecektir. Bilgilendirme toplantılarına katılmadan kariyer danışmanlığı hizmetlerinden faydalanmak isteyen öğrenci ve mezunlarımız da kariyer.klu.edu.tr adresinde yer alan randevu talebi linkini tıklayarak Merkezimize taleplerini iletebilir.

Kayalı Kampüsünün Takvimi

Diğer Kampüslerimizin Takvimi