Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi programı 1. Sınıf öğrencileri, Öğr. Gör. Gizem PAKSOY eşliğinde Belu Gıda Atölyesi'ne teknik gezi düzenlemiştir.
Belu Gıda işletmecisi Nermin Ege tarafından öğrencilerimize, tarımsal olarak üretimlerinin de kendilerinin gerçekleştirdiği taze sebze meyvelerden yaptıkları hazır çorba karışımları, meyve püreleri, kaşık mamaları, bebek ve çocuk ek gıda ürünlerinin üretim basamakları anlatılmıştır. Makarna üretim süreçleri açıklanarak, fermantasyon aşamasında tarhana üretimi gösterilmiştir. Öğrencilerimize üretim süreçlerinde kullanılan teknik ekipman ve cihazlar tanıtılarak, paketleme ve ürünlerin etiketleri hakkında bilgiler verilmiştir.
Öğrencilerimizi kabul ederek eğitim ve uygulama alanlarına yönelik değerli bilgiler veren Belu Gıda İşletme sahibi Sn. Nermin EGE'ye ve teknik gezinin düzenlenmesine katkı sunan Öğr. Gör. Gizem PAKSOY’ a teşekkürlerimizi sunarız.