Türkiye'nin her yerinden 444 40 39 Dahili: 1032 ya da 1033
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi

Değerlerimiz

19/04/2017 10:04:25 - 17/09/2021 10:04:25 - 30110 Okunma

KLÜ Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin Değerleri 

Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi’miz aşağıda sıralanan değerler çerçevesinde hizmet vermektedir.

Kalite: Kaliteli Kariyer Merkezi hizmetlerinin sunumunu sağlamak.

Kolay Erişim: Akran Danışmanları ve İletişim Gönüllüleri'nin katılımı ile Web tabanlı mesleki rehberlik ve kariyer hizmetine dair tüm kaynakların tüm kampüslerdeki öğrencilerin ve mezunların erişimine sunmak.

Geliştirme: Öğrencilere, mezunlara, işverenlere ve diğer paydaşlara kariyer yönetimi süreçlerinde yardımcı olmak ve kendi mesleki gelişimlerinde Merkezimiz personelini desteklemek için kapsamlı programlar ve hizmetler sunmak.

İşbirliği ve Ortaklıklar: Açık ve dürüst iletişimi takdir eden geniş iç (sağlık kültür ve spor daire başkanlığı, öğrenciler, öğrenci kulüpleri, akademisyenler vs.) ve dış paydaş (ticaret sanayi odaları, organize sanayi bölgeleri, belediye, işkur, işverenler vs.) ağları oluşturma ve bunların Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezimizin faaliyetlerine aktif bir şekilde katılımını sağlamak.

Öğrencilerin, mezunların ve işverenlerin oryantasyonu: Öğrencileri, mezunları ve işverenleri Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezinin sağladığı hizmetin merkezine koymak ve onlara saygılı davranmak, onların iyi hizmet almalarını sağlamak.

Bütünlük: Etik yaklaşımın önemini yansıtan kurum kültürünün teşvik edilmesi, profesyonellik, dahil etme, saygı görme ve üniversitenin ve paydaşların her düzeyinde erişilebilir olma.

Hesap Verebilirlik: Sürekli gelişim sağlamak için kariyer hizmetlerinin sonuçlarını değerlendirmek ve izlemek. 

Değerlerimiz KLÜ Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.