Yetenek Kapısı Kariyer Platformu

17/09/2021 09:45:49 - 20/09/2021 09:45:49 - 927 Okunma

Yetenek Kapısı Kariyer Platformu

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından desteklenen yerli bir kariyer yazılımı olan Yetenek Kapısı kariyer platformu, Üniversitemizde Kariyer Merkezi tarafından kullanılmaktadır.

Yetenek Kapısı iş ve işlemleri Merkezimizin İş ve Staj Birimi tarafından yürütülmektedir.

Yetenek Kapısı aracılığı ile; öğrenci ve mezunlarımız; profillerini oluşturup özgeçmişlerini yükleyerek işverenlere kendileri hakkında doğrudan bilgi verme imkânına sahip olurlar. Platformdaki üyeliğini aktif hale getiren öğrenci ve mezunlarımız, Kariyer Merkezimiz ve işverenler tarafından duyurulan kariyer fuarları, kariyer etkinlikleri ve  kariyer eğitimlerini inceleyebilir, başvuru yapabilirler. İşverenlerin profillerini, sundukları kariyer imkânlarını inceleyebilir, yayınlanan iş ve staj ilanlarına sistem üzerinden daha etkin ulaşabilir, başvuruda bulunabilirler. Bununla birlikte, Kariyer Merkezimizdeki kariyer danışmanlarından randevu alabilir, Kariyer Merkezimiz ve işverenler ile iletişim kurabilirler.

Yetenek Kapısına henüz üye olmayan öğrenci ve mezunlarımız buraya tıklayarak, üyeliklerini gerçekleştirebilirler.

KLÜ Kariyer Merkezi Yetenek Kapısı