Türkiye'nin her yerinden 444 40 39 Dahili: 1032 ya da 1033
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi

Kariyer Merkezi Ekim Ayı Eğitim Programı

20/09/2021 09:30:04 - 21/09/2021 09:30:04 - 901 Okunma

Üniversitemizin Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 'Bireysel Kariyer Gelişimi Eğitimleri' ve 'Soft Beceri Eğitimleri' başlıkları altında her ay 10 adet eğitim düzenlenecektir. Ekim ayı eğitim programı Merkezimizin kullandığı kariyer yazılımı yetenekkapisi.org  üzerinden yayınlanmıştır. Öğrenci ve mezunlarımız Yetenek Kapısı portalına girerek eğitimlere başvurabilir. 

Pandemi kuralları gereği her bir eğitim için kontenjan 20 kişi ile sınırlıdır. Merkezimizin öğretim görevlileri tarafından verilecek olan eğitimler Rektörlük binasında yer alan Kariyer Merkezi Çok Amaçlı Salonda gerçekleştirilecektir. 'Bireysel Kariyer Gelişimi Eğitimleri' veya 'Soft Beceri Eğitimleri' başlıkları altında verilen bütün eğitimleri tamamlayan  öğrenci ve mezunlarımıza Kariyer Merkezi tarafından Bireysel Kariyer Gelişimi Sertifikası ya da Soft Beceri Eğitimleri sertifikası verilecektir.10 eğitimi tamamlayan öğrenci ve mezunlarımıza da her iki sertifika birden verilecektir. Sertifikalar basılı olmayacak e-sertifika şeklinde düzenlenecektir.

Eğitim programının afişi aşağıda yer almaktadır. Eğitimler ile ilgili detaylı bilgiye yetenekkapisi.org adresinden ulaşılabilir.

Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi yetenek kapısı Kariyer Eğitimler Soft Beceri Eğitimleri Bireysel Kariyer Gelişimi

Facebook Twitter Google Plus
Kariyer Merkezi Ekim Ayı Eğitim Programı
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.