Türkiye'nin her yerinden 444 40 39 Dahili: 1032 ya da 1033
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi

Üniversitemiz Kariyer Uygulama Ve Araştirma Merkezi Koordinatörlüğünde Teknik Geziler Düzenlendi

08/12/2021 12:36:11 - 22/12/2021 12:36:11 - 961 Okunma

Üniversitemiz Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi koordinatörlüğünde akademik birimlerin katkısı ve öğrencilerin katılımı ile iş dünyasına teknik geziler düzenlenmeye devam ediyor.

Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Aralık ayı etkinlikleri kapsamında Hukuk Fakültesi ve Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin katılımı ile teknik geziler düzenlendi.

Hukuk Fakültesi Ankara Teknik Gezisi 

Hukuk Fakültesi Anayasa Hukuku dersi dâhilinde 44 öğrencinin katılımıyla 03 Aralık 2021 Cuma günü Ankara’ya teknik gezi düzenlendi. Gezi kapsamında “Atatürk ve Kurtuluş Savaşı Müzesi,  Anayasa Mahkemesi ve Türkiye Büyük Millet Meclisi” ziyaret edildi.

Anayasa Mahkemesi'nin 60 yıllık tarihinden önemli izlerin muhafaza edildiği binayı gezen öğrenciler, özel izinle Anayasa Mahkemesi'nin büyük salonunu izleyici olarak ziyaret etti. Öğrenciler, Anayasa Mahkemesi Bireysel Başvuru raportörlerinden Hâkim Mehmet Yavuz YAŞAR’dan Anayasa Mahkemesi'nin soyut ve somut norm denetim usulü ile bireysel başvuruları nasıl incelediğini pratiğine ilişkin bilgiler aldı. Ardından YAŞAR, öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Anayasa Mahkemesi Genel Sekreter Yardımcısı Cumhuriyet Savcısı Mustafa Eyyub DEMİRBAŞ da öğrencilere hem Anayasa Mahkemesi'nin genel işleyişi hem de anayasa hukuku bilgisinin hukukçuluk mesleği içindeki önemini anlattı.

Lüleburgaz MYO Kasar & Dual Tekstil (Çorlu) Teknik Gezisi

03 Aralık 2021 Cuma günü Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu İnsan Kaynakları Yönetimi Programı'nın katkısı ve öğrencilerinin katılımı ile Kasar & Dual Tekstil San. A.Ş. Çorlu tesislerine gezi düzenlendi.

Düzenlenen organizasyonda, Kasar & Dual firmasının kurumsal nitelikleri ve insan kaynakları politikası gibi konularda öğrencilere bilgilendirmelerde bulundu.

Kırklareli Üniversitesi Hukuk Fakültesi Kariyer Merkezi Lüleburgaz MYO Anayasa Mahkemesi Kasar & Dual A.Ş.

Facebook Twitter Google Plus
KLU

İçerik bulunamadı.

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.