Modavizyon Tekstil San. Ve Tic. A.ş'nin Edirne Tesislerine Teknik Gezi Düzenlenmiştir

27/12/2021 11:16:13 - 27/12/2021 11:16:13 - 602 Okunma

16.12.2021 tarihinde Lüleburgaz MYO İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümü öğrencileri program danışmanı Ögr. Gör. Şerife Kuzgun ile birlikte Şahinler Holding'e bağlı Modavizyon Tekstil San. Ve Tic. A.Ş'nin Edirne tesislerine teknik gezi gerçekleştirmiştir.

Fabrika gezisi boyunca Endüstri Mühendisliği Eğitim Şefi Fatma Arkun ve İnsan Kaynakları Yönetimi Personel Şefi Nevzat Çakmaklı fabrikanın bölümleri, üretimin işleyişi, genel prosedürler, çalışanlara yönelik düzenlemeler, iş sağlığı ve güvenliği gibi konularda bilgilendirici açıklamalarda bulunmuşlardır.

Daha sonra İnsan Kaynakları Yönetimi Müdürü Vedat Okuş öğrencileri firmanın genel politikaları ve insan kaynakları yönetimi politikı ve insan kaynakları yönetimi politikaları hakkında bilgilendirmenin yanısıra iş ve eğitim hayatlarında dikkat etmeleri gereken konulara ilişkin önemli tavsiyelerde bulunmuştur.

klu kariyer merkezi teknik gezi