Kirklareli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğüne Teknik Gezi Düzenlendi

14/03/2022 12:31:40 - 14/03/2022 12:31:40 - 1083 Okunma

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümü 4. sınıf öğrencileri, Doç. Dr. İskender GÜMÜŞ’ün yürüttüğü “Uygulamalı Sosyal Güvenlik Hukuku” dersi kapsamında 11 Mart 2022 Cuma günü Kırklareli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğüne teknik gezi gerçekleştirdi.

Teknik gezide, Kırklareli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü İl Müdür Yardımcısı Mustafa AKCAN, kurumda yer alan birimleri öğrencilere tanıtarak birimler ile ilgili bilgiler verdi. İş akış süreçlerini yerinde gözlemleyen öğrenciler, İl Müdürü Oğuz ÖZDİL’den Sosyal Güvenlik Kurumunun yapısı, görevleri ve kurumdaki kariyer imkânları hakkında da bilgiler aldı.

Teknik gezi, Kırklareli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünde çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Kırklareli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Kariyer Merkezi Sosyal Güvenlik Kurumu