Yeni İşim Girişim Programi Tanitim Etkinliği

11/05/2022 16:58:10 - 11/05/2022 16:58:10 - 479 Okunma

Trakya Bölgesi girişimcilik ekosistemini geliştirmek ve gençlerin teknoloji odaklı girişimciliğe teşvik edilmesini sağlamak amacıyla “Yeni İşim Girişim Programı Tanıtım Etkinliği”  düzenlenecektir. Üniversitemizin Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi,  Üretken Akademi ve Trakya Kalkınma Ajansı’nın işbirliğiyle 17 Mayıs saat 10.30’da 2. Merkezi Derslikler Binası Mühendislik Konferans Salonu’nda düzenlenecek olan etkinlikte ödüllü bir girişimcilik programı olan Yeni İşim Girişim hakkında bilgi verilecektir.

Öğrencilerimizin programa nasıl başvuru yapabilecekleri, programın etkinlik takvimi, başvurusu onaylanan öğrencilerin katılabilecekleri ücretsiz eğitimler, dereceye giren girişimci öğrencilere verilecek ödüller gibi konularda bilgilendirmelerin yapılacağı etkinliğe başvurmak isteyen öğrencilerimizin aşağıdaki başvuru formuyla kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Katılım 100 kişiyle sınırlı olacaktır. Katılmaya hak kazanan öğrencilere e-posta ile bildirim yapılacaktır.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ...

Yeni İşim Girişim KLU Kariyer Merkezi Üretken Akademi Trakya Kalkınma Ajansı