Türkiye'nin her yerinden 444 40 39 Dahili: 1032 ya da 1033
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi

Kariyer Merkezi Ekim Ayi Eğitim Programi Yayinlandi

16/09/2022 10:11:29 - 15/09/2022 10:55:40 - 1576 Okunma

Üniversitemizin Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 'Bireysel Kariyer Gelişimi Eğitimleri' ve 'İnce Beceri Eğitimleri' başlıkları altında 10 adet yüz yüze 4 adet online eğitim düzenlenecektir.

Yüzyüze eğitimler Kayalı Kampüsü Rektörlük Binası'nda yer alan Kariyer Merkezi Çok Amaçlı Salon'da gerçekleştirilecektir. Online eğitimler ise öncelikli olarak Kayalı Kampüsü'ne uzak ilçe kampüslerimiz ile mezunlarımıza hizmet sunmak üzere planlanmış, Microsoft TEAMS Programı üzerinde verilecektir. 

Ekim ayı eğitim programı Merkezimizin kullandığı, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı tarafından desteklenen kariyer yazılımı yetenekkapisi.org  üzerinden yayınlanmıştır. Öğrenci ve mezunlarımız Yetenek Kapısı portalına girerek eğitimlere başvurabilir. 

Bütün eğitimlerimiz e-katılım belgelidir. 'Bireysel Kariyer Gelişimi Eğitimleri' veya 'Soft Beceri Eğitimleri' başlıkları altında verilen  eğitimlerin tamamını alan öğrenci ve mezunlarımıza ise katılım belgesi yerine   Bireysel Kariyer Gelişimi Sertifikası ya da İnce Beceri Eğitimleri Sertifikası verilecektir. Sertifikalar basılı olmayacak e-sertifika şeklinde düzenlenecektir. 

Yüz yüze ve online eğitimler yıl boyunca tekrarlı bir şekilde düzenlenecek, öğrenci ve mezunlarımız tamamlamadıkları eğitimleri telafi edebileceklerdir. 

 

Eğitimlerin Programı için tıklayınız... 

İnce Beceri Eğitimleri için tıklayınız...

Bireysel Kariyer Gelişimi Eğitimleri için tıklayınız...

 

Kırklareli Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi İnce Beceri Eğitimleri Bireysel Kariyer Gelişimi Eğitimleri

Facebook Twitter Google Plus
KM Eğitimleri
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.