Flo Mağazacilik İşbirliğiyle Çatişma Yönetimi Becerisi Eğitimi Verildi

20/10/2022 13:20:19 - 20/10/2022 13:20:19 - 128 Okunma

Üniversitemizin Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından her ay verilen eğitimlerden Çatışma Yönetimi Becerisi, Ekim ayında 21 ülkede 600’ü aşkın mağazaya sahip FLO Mağazacılık ve Pazarlama A.Ş. firmasının işbirliğiyle verildi. MS Teams üzerinden verilen eğitime FLO Eğitim ve Gelişim Müdürü Sayın Erkan ÜNAL eğitmen olarak katıldı. Eğitimde çatışma yönetiminin bilimsel literatürünün yanı sıra günlük hayatta ve iş hayatında çatışmanın nasıl yönetilebileceğine değinildi. Ünal, “Her çatışmayı çözemeyebiliriz ancak her çatışmayı yönetebiliriz” ifadelerinden yola çıkarak uluslararası operasyonları olan FLO’nun eğitim ve gelişim departmanının çatışmalara nasıl yaklaştığını, çatışmanın olumlu sonuçlar doğurabilecek şekilde yönetilebileceğini dile getirdi. Eğitimin son bölümünde öğrencilerimizin merak ettiği konulardaki soruları cevaplandı. Eğitime katılan 2 öğrencimize FLO’dan hediye çeki verildi.

Kırklareli Üniversitesi Kariyer Merkezi, her ay 10 farklı eğitimi yüz yüze ve MS Teams üzerinden öğrenci ve mezunlarımızın hizmetine ücretsiz olarak sunuyor. Merkezimizin Ekim ayı için başvuruları devam eden eğitimleri Zaman Yönetimi, Mülakat Teknikleri, Özgeçmiş Önyazı ve Motivasyon Mektubu Hazırlama’dır. Kasım ayının eğitim takvimine ise 25 Ekim 2022 tarihinden itibaren kariyer.klu.edu.tr ve yetenekkapisi.org adreslerinden erişilebilecektir.

FLO Mağazacılık Çatışma Yönetimi Kırklareli Üniversitesi Kariyer Merkezi