Asyaport Liman A.ş. İşletmesine Teknik Gezi Düzenlendi.

24/11/2022 11:32:15 - 24/11/2022 11:32:15 - 106 Okunma

Üniversitemizin Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi koordinatörlüğünde Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Uygulamaları programı öğrencileri ile Tekirdağ İli Süleymanpaşa İlçesinde faaliyet gösteren Asyaport Liman A.Ş. işletmesine teknik gezi düzenlemiştir. Öğrencilerimize Doç.Dr. İffet Kesimli eşlik etmiştir.

Asyaport Liman A.Ş Firmasının İnsan Kaynakları Müdür ve ekibi tarafından Gümrüklü Liman sahası tanıtılarak bu transit limanda yapılan işler hakkında bilgi verilmiştir. Ayrıca İnsan Kaynakları uzmanları eğitim salonunda öğrencilerimize sunumlar yapmıştır. Teknik gezi kapsamında öğrencilerimiz ithalat-ihracat işlemleri, yeşil işletmecilik anlayışı, karbon salınımı, liman muhasebesi ve konteyner taşımacılığı ile deniz ticaret filoları hakkında bilgi edinmişlerdir.

teknik gezi lüleburgazmyo asyaport kariyer merkezi kırklareli üniversitesi