İstanbul Beton Elemanlari Ve Hazir Beton Fabrikalarina (İston) Teknik Gezi Düzenlenmiştir

02/12/2022 10:30:02 - 02/12/2022 10:30:31 - 130 Okunma

Üniversitemizin Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi koordinatörlüğünde Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümü öğrencileri ile İstanbul Tuzla'da faaliyet gösteren İstanbul Beton Elemanları ve Hazır Beton Fabrikalarına (İSTON) teknik gezi düzenlemiştir. Öğrencilerimize Dr. Öğr. Üyesi Kadir ĶILINÇ ve Arş. Gör. Muzaffer SANDALCI eşlik etmiştir.

Öğrencilerimize tesisi gezdiren, İSTON Araştırma ve Geliştirme Şefi Halit Dilşad Yılmaz beton ve betonarme boru, parke taş ve bordür, hazır beton üretimi hakkında bilgi vermiş; öğrencilerimizin sorularını yanıtlamıştır.

Etkinliğin gerçekleşmesinde katkı sunan herkese Merkezimiz adına teşekkür ederiz.

teknik gezi kariyer merkezi mühendislik inşaat mühendisliği kırklareli üniversitesi