Borsa İstanbul'a Teknik Gezi Gerçekleştirilmiştir.

02/12/2022 10:49:17 - 02/12/2022 10:49:17 - 125 Okunma

Üniversitemizin Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi koordinatörlüğünde Uygulamalı Bilimler Fakültesi Finans ve Bankacılık bölümü öğrencileri ile İstanbul'da faaliyet gösteren Borsa İstanbul'a (BİST) teknik gezi düzenlemiştir. Öğrencilerimize Doç.Dr. Süleyman KALE, Doç.Dr. Berna AK BİNGÜL, Dr. Öğr.Üyesi Emre ÇEVİK eşlik etmiştir.

BİST Kurumsal İletişim Direktörü Alper AYDEN tarafından Sermaye Piyasası işlemleri, hisse senedi ihracı, halka arz, hisse senedi alım-satım işlemleri, piyasanın işleyişi ve Borsa İstanbul’un yapısı hakkında öğrencilerimize sunum gerçekleştirilmiş; akabinde İşlem ve Seans Salonları gezilerek Borsa İstanbul’un işleyişi hakkında bilgilendirme yapılmıştır.

Soru-cevap bölümünde ise öğrencilerimizin BİST, kariyer imkânları ve eğitim programları hakkındaki soruları cevaplandırılmıştır.

Etkinliğin gerçekleşmesinde katkı sunan herkese Merkezimiz adına teşekkür ederiz.

teknik gezi kariyer merkezi kırklareli üniversitesi uygulamalı bilimler fakültesi BIST finans ve bankacılık