Türkiye'nin her yerinden 444 40 39 Dahili: 1032 ya da 1033
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi

Bahçivan Gida Ve Arcadia Bağcilik İşletmelerine Teknik Gezi Düzenlenmiştir.

08/12/2022 11:43:44 - 08/12/2022 11:43:44 - 119 Okunma

Üniversitemizin Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi koordinatörlüğünde Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi programı öğrencileri ile Kırklareli'de faaliyet gösteren Bahçıvan Gıda ve Arcadia Bağcılık işletmelerine teknik gezi düzenlemiştir. Öğrencilerimize Öğr. Gör. Gizem PAKSOY eşlik etmiştir.

Bahçıvan Gıda işletmesinde kurulum aşamasından günümüzle kadar gelişen üretim şartları ve ürünlerinin tanıtıldığı bir sunum gerçekleştirilmiştir. Ardından öğrencilerimizle süt alım bölümü, fabrika üretim hatları, süt alım laboratuvarı, süt tozu üretim bölümü ve paketleme hatları tanıtılmış ve çeşitli peynirlerin hem kalite kontrol sürecinde yapılan analizlerine, hem de üretim ve paketlenmesine dair bilgiler paylaşılmıştır.

Arcadia Bağcılık işletmesinde ise sürdürülebilirlik ve gastronomi turizmi hakkında paylaşımlarda bulunulmuş ve hasat sürecinden başlayarak üretim aşamaları hakkında bilgiler verilmiştir.

Öğrencilerimizi kabul ederek, eğitim ve uygulama alanına yönelik değerli bilgiler veren Bahçıvan Gıda Fabrika Müdürü Yalçın ÜSTÜN ve tüm Bahçıvan Gıda Ekibi ile Arcadia Bağcılık Önoloğu Gıda Mühendisi Hikmet ATAMAN’a teşekkürlerimizi sunarız.

Kırklareli Üniversitesi teknik gezi Kariyer Merkezi TBMYO Gıda Teknolojileri

Facebook Twitter Google Plus
KLU

İçerik bulunamadı.

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.