Okyanus Alüminyum San.tic. A.ş.'ne Teknik Gezi Düzenlendi

09/12/2022 16:48:15 - 09/12/2022 16:48:15 - 148 Okunma

Merkezimiz koordinatörlüğünde Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu İnsan Kaynakları Yönetimi, Sosyal Güvenlik ve İş Sağlığı ve Güvenliği bölümlerinden öğrencilerimiz ile Tekirdağ/Muratlı’da faaliyet gösteren Okyanus Alüminyum işletmesine teknik gezi düzenlenmiştir. Öğrencilerimize Öğr. Gör. Dr. Bahar DOĞRAMACI YALÇIN eşlik etmiştir.

Okyanus Alüminyum İnsan Kaynakları Müdürü Gökhan OKSAL tarafından yönetim organizasyon yapılanmaları ve süreç değişimleri, organizasyonlarda insan kaynaklarının rolü, çalışanların eğitim planlaması ve eğitim süreçleri, eğitim analizleri, mülakat süreçlerinde kullanılan yetkinlik ölçümü testleri, çevresel atıklarda izlenecek süreçler hakkında bilgi verilmiştir. Teknik Gezi kapsamında öğrencilerimiz insan kaynakları uygulamaları, süreçleri alanlarında tecrübe edinmiştir.

Kırklareli Üniversitesi Kariyer Merkezi Lüleburgaz MYO Teknik Gezi