Kasar&dual Tekstil A.ş. İşletmesine Teknik Gezi Düzenlendi.

22/12/2022 09:31:40 - 22/12/2022 09:31:40 - 127 Okunma

Merkezimiz koordinatörlüğünde Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu Tekstil Teknolojisi ve Kimya Teknolojisi öğrencileri ile Tekirdağ İli Ergene İlçesi’nde faaliyet gösteren Kasar – Dual Tekstil firmasına teknik gezi düzenlemiştir. Öğr. Gör. Rana Yılmaz ve Öğr. Gör. Bilge Yönden eşlik etmiştir.

Firmanın bünyesinde yer alan iplik, örme, terbiye işletmeleri ve ayrıca fizik ve kimya laboratuvarları gezilmiştir. Her bir işletmenin sorumlu mühendisi tarafından işletmede yer alan makineler ve görevleri hakkında bilgi verilmiştir. Fizik ve kimya laboratuvarlarında gerçekleştirilen deneyler uygulamalı olarak gösterilmiştir. Ayrıca İş Güvenliği Şefi ve İnsan Kaynakları Sorumlusu, öğrencilerimize sorumluluk alanları ile ilgili sunumlar yapmıştır. Teknik gezi kapsamında öğrencilerimiz tekstil sektörünün iplik, örme, terbiye alanlarında tecrübe edinmiştir.

Kırklareli Üniversitesi Kariyer Merkezi Teknik Gezi Lüleburgaz MYO Tecrübe