T.c. Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi - Yarı Zamanlı/stajyer İlanı

27/12/2022 10:42:19 - 27/12/2022 10:42:19 - 1453 Okunma

T.C. Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi'nin Ankara ve İstanbul Ofislerinin çeşitli birimlerinde belirli süreli, yarı zamanlı/stajyer olarak görevlendirilmek üzere, araştırmaya ve öğrenmeye açık, finansal stratejiler doğrultusunda yenilikçi, idealist ve vizyoner, Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora öğrencisi takım arkadaşları aranmaktadır.

Üniversitelerin Ekonomi, Finans, İslam Ekonomisi ve Finansı, İstatistik, yönetim bilişim sistemleri ve iletişim fakülteleri gibi finans, katılım finans ve finansal teknolojiler alanında çalışmaya uygun bölümlerinden mezun ya da bu bölümlerde son sınıf öğrencisi Lisans, Yüksek Lisans veya Doktora eğitimine devam eden, finans alanında kariyer hedefleyen adayların başvurması beklenmektedir.

Başvuru Yapabilecek Fakülteler

• İktisadi ve İdari Birimler Fakültesi  (İşletme, İktisat, İslam İktisadı, Maliye, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Ekonomi, İslam Ekonomisi ve Finansı, Finans, Bankacılık, Yönetim Bilişim Sistemleri, İstatistik, Uluslararası İlişkiler vb. diğer tüm bölümler)
  • Mühendislik Fakülteleri (Özellikle Bilgisayar, Yazılım, Elektrik Elektronik ve Endüstri Mühendislikleri)
  • İletişim Fakültesi