Bölgesel Trakya Kariyer Fuari 21-22 Şubatta Edirne'de Düzenlenecektir

06/01/2023 12:35:02 - 06/01/2023 12:35:02 - 745 Okunma

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda Kırklareli Üniversitesi'nin de ortaklığıyla Trakya Üniversitesi'nin ev sahibi olacağı bölgesel Trakya Kariyer Fuarı 21-22 Şubat 2023 tarihlerinde Edirne'de düzenlenecektir.

Tüm gençlere birer yetenek olduklarının hissettirilmesi amacıyla düzenlenecek bu kapsamlı fuar; pek çok sektöre ait kariyer fırsatlarının, meslek bilgilerinin ve istihdam süreçlerinin paylaşılmasına imkân sağlayacağı gibi özel sektörden yüzlerce firma ile kamu sektöründen çok sayıda kurumu, öğrenci ve mezunlar ile aynı platformda buluşturacak.

Fuar kapsamında firma, kurum ve kuruluşlar stant açarak kendilerini tanıtma, iş ve staj başvuruları alma ve mülakat yapma imkânı bulabilecek, öğrenci ve mezunlarımız da firmaların insan kaynakları yetkilileri ile iş ve staj olanakları, kariyer imkânları konularında ilk ağızdan bilgi alabilecek.

Kırklareli Üniversitesi'nin yanı sıra bölgemizdeki Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ortaklığında Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek bölgesel Trakya Kariyer Fuarına  katılmak isteyen özel sektör işverenlerinin, kamu kurumlarının ve sivil toplum kuruluşlarının kariyer@klu.edu.tr eposta adresi, 444 40 39 Dahili 1032/1033/1034 telefon numalarından  Kırklareli Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne ulaşmaları gerekmektedir.

Kırklareli Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Bölgesel Trakya Kariyer Fuarı 2023

Bölgesel Trakya Kariyer Fuarı