Bölgesel Trakya Kariyer Fuarina Yetenek Kapisindan Kayit Yapilmasi

31/01/2023 10:31:50 - 01/02/2023 10:31:50 - 591 Okunma

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda Kırklareli Üniversitesi'nin de ortaklığıyla Trakya Üniversitesi'nin ev sahibi olacağı bölgesel Trakya Kariyer Fuarı 21-22 Şubat 2023 tarihlerinde Edirne'de düzenlenecektir.

Fuar kapsamında firma, kurum ve kuruluşlar stant açarak kendilerini tanıtma, iş ve staj başvuruları alma ve mülakat yapma imkânı bulabilecek, öğrenci ve mezunlarımız da firmaların insan kaynakları yetkilileri ile iş ve staj olanakları, kariyer imkânları konularında ilk ağızdan bilgi alabilecek.

Fuara katılmak isteyen Kırklareli Üniversitesi öğrenci ve mezunlarının www.yetenekkapisi.org portalına üye olduktan sonra, giriş yapmaları ve kariyer fuarları sekmesinden Trakya Kariyer Fuarı'na kayıt yapmaları gerekmektedir.

Fuara her akademik birimimizden öğrencilerimizin ulaşımı kontenjan dahilinde sağlanacaktır. Fuara katılmak isteyen öğrencilerimizin fakülte ya da yüksekokul sekreterlikleri ile iletişim kurmaları gerekmektedir.

bölgesel trakya kariyer fuarı

TKFKayit