Türkiye'nin her yerinden 444 40 39 Dahili: 1032 ya da 1033
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi

Trakya Kariyer Fuarı Için İşverenler, Kamu Kurumları Ve Stk'lar Ziyaret Edildi

01/02/2023 09:04:21 - 09/02/2023 09:04:21 - 734 Okunma

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda Kırklareli Üniversitesi'nin ortaklığıyla 21-22 Şubat 2023 tarihlerinde Edirne'de, Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek olan Bölgesel Trakya Kariyer Fuarı hakkında işverenleri, sivil toplum kuruluşlarını, istihdamla ilişkili kamu kurumlarını bilgilendirmek ve fuara davet etmek için bir dizi ziyaret gerçekleştirilmiştir. 

Ziyaretlere, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ünal ÇAĞLAR ve Kariyer Merkezi öğretim görevlileri katılım göstermiştir. 

24 Ocak 2023 tarihinde Kırklareli Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Aytaç BABALIOĞULLU, Prof. Dr. Ünal ÇAĞLAR ve Öğr. Gör. Sibel EVREN tarafından makamında ziyaret edilerek fuar hakkında bilgi verilmiştir. Ziyarette, Kırklareli ilindeki istihdam ve fuara katılma potansiyeli yüksek firmalar hakkında görüş alışverişinde bulunulmuştur. 

24 Ocak 2023 tarihinde ayrıca Türkiye’nin son yıllardaki keşiflerle birlikte önemi daha da artan enerji şirketlerinden biri olan Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığının (TPAO) Trakya Bölge Müdürü Aytekin MURATHAN, Prof. Dr. ÇAĞLAR ve Öğr. Gör. EVREN tarafından Makamında ziyaret edilerek, fuarın kapsamı hakkında bilgilendirilmiş ve TPAO fuara davet edilmiştir. Ziyarete TPAO İnsan Kaynakları Sorumlusu Nur ZEYBEK BOYLU ve TPAO İş Sağlığı Güvenliği ve Çevre Koruma Müdürü Ebru MİNSOLMAZ da eşlik etmişlerdir. 

25 Ocak 2023 tarihinde ülkemizin önemli gıda şirketlerinden biri olan Bahçıvan Gıda’nın Lüleburgaz’daki fabrikası ziyaret edilmiştir. Ziyarette Rektör Yardımcımız ÇAĞLAR’ı ve Öğr. Gör. EVREN’i, Bahçıvan Gıda Fabrika Grup Başkanı Yalçın ÜSTÜN, Bahçıvan Gıda Kalite ve Arge Direktörü Rahime ÖZKÖK YILMAZ ve Bahçıvan Gıda İnsan Kaynakları Müdürü Sonay KARABUDAK karşılamıştır. Ziyarette Trakya Bölgesel Kariyer Fuarı'nın istihdam piyasası için önemine değinilerek Bahçıvan Gıda fuara davet edilmiştir. 

26 Ocak 2023 tarihinde TRAÇİM Çimento’nun Vize fabrikasına Rektör Yardımcımız ÇAĞLAR ve Öğr. Gör. EVREN tarafından ziyarette bulunularak Şirketin İnsan Kaynakları Müdürü Ufuk ERTUNÇ ile görüşülmüştür. Şirket bölgesel kariyer fuarı hakkında bilgilendirilerek fuara davet edilmiştir. 

26 Ocak 2023’te düzenlenen bir diğer ziyaret ise Kırklareli’nin en genç ve en hızlı gelişen organize sanayi bölgesi olan Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi’nin (KOSB) Müdürü Sebahattin DÖNMEZ ile bir görüşme gerçekleştirilmiştir. Bu görüşmeye Rektör Yardımcımız Ünal ÇAĞLAR ve Öğr. Gör. Sibel EVREN’in yanı sıra Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Hamdi ZAFER ve Trakya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Ali İhsan MEŞE de katılım göstermiştir. Bölgesel kariyer fuarının kapsamı, nitelikleri, işverenlere ve öğrencilere sunabileceği faydalar detaylı şekilde KOSB yetkilileri paylaşılmıştır. 

Kırklareli ilinin ticaret ve istihdam piyasası için önemli sivil toplum kuruluşları da ziyaret edilmiştir. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ünal ÇAĞLAR ve Öğr. Gör. Dr. Begüm ÜĞÜTTÜREN GÜVENÇ, 31 Ocak 2023’te Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Soner ILIK’ı makamında ziyaret ederek Bölgesel Kariyer Fuarına davet etmiş ve odaya kayıtlı istihdam potansiyeli yüksek işverenlerin katılımı için destek talep edilmiştir. 

1 Şubat 2023 tarihinde ise Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası (LTSO) Başkanı İlhami CEBELLİ makamında, Prof. Dr. Ünal ÇAĞLAR ve Öğr. Gör. İskender ÖZATLI tarafından ziyaret edilmiştir. Ziyarette, LTSO fuara katılmaya davet edilmiş, potansiyeli olan oda üyelerinin fuara katılması için destek talep edilmiştirr.

7 Şubat 2023 tarihinde Prof. Dr. Ünal ÇAĞLAR ve Öğr. Gör. İskender ÖZATLI tarafından BOTAŞ Trakya İşletme Müdürlüğü ziyaret edilmiştir. İşletme Şefi Hüseyin YENER ile yapılan görüşmede Trakya Bölgesi'nin enerji piyasasında önemli rolü olan BOTAŞ Trakya Bölge Müdürlüğü bölgesel fuar hakkında bilgilendirilmiş ve işletme fuara davet edilmiştir. 

7 Şubat 2023 tarihinde Kırklareli Sanayi ve Teknoloji İl müdürlüğü  Prof. Dr. Ünal ÇAĞLAR ve Öğr. Gör. İskender ÖZATLI tarafından ziyaret edilmiştir.  İl Müdürü Osman Yeter SOMER ve Şube Müdürü  Savaş ERDEN'le yapılan görüşmede Müdürlük fuara katılmaya davet edilmiş, potansiyeli olan ilgili sanayi ve teknoloji kuruluşlarının fuara katılması için il müdürlüğünden destek talep edilmiştirr.

Bölgesel Trakya Kariyer Fuarı Kırklareli Üniversitesi Kariyer Merkezi

Facebook Twitter Google Plus
Bölgesel Trakya Kariyer Fuarı için Gerçekleştirilen Ziyaretler
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.