Danfoss Türkiye Firmasi İle Cv Hazirlama Ve Mülakat Simülasyonu Etkinlikleri Düzenlenecektir.

19/10/2023 10:14:30 - 19/10/2023 10:14:30 - 268 Okunma

Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezimiz ve Danfoss Türkiye işbirliğiyle CV Hazırlama ve Mülakat Simülasyonu etkinlikleri düzenlenecektir. Şirketin talebi üzerine, etkinlikler İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Mühendislik Fakültesi'nde eğitim gören öğrencilerimizin başvurusuna açıktır.

Etkinliklerde, Danfoss Türkiye firmasının İnsan Kaynakları yetkilileri öğrencilerimizle uzaktan ve birebir görüşmeler yapacaktır. CV Hazırlama etkinliği 14 Kasım 2023 Salı günü 12 kişi ile; Mülakat Simülasyonu etkinliği 19 Aralık 2023 Salı günü 18 kişi ile sınırlıdır. Etkinliklere katılmak isteyen öğrencilerimizin taslak bir özgeçmişlerinin bulunması ön şarttır. Etkinliğin başvuru formu aşağıda yer almaktadır.  Kontenjandan fazla başvuru olması halinde, adaylar başvuru sırası gözetilerek seçilecektir.

Kariyer Merkezi İşbirliği CV Hazırlama Mülakat

Danfos Türkiye Özgeçmiş ve Mülakat Simulasyonu Etkinlikleri