Türkiye'nin her yerinden 444 40 39 Dahili: 1032 ya da 1033
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi

Tbmyo Gıda Teknolojisi Tarafından Klü Gıda İhtisaslaşma Pilot Tesisi'ne Teknik Gezi Düzenlendi

02/11/2023 17:03:14 - 03/11/2023 17:03:14 - 353 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi tarafından 1. Sınıf öğrencilerinin katılımı ile Kırklareli Üniversitesi Gıda İhtisaslaşma Pilot Tesisi ve Gıda Mühendisliği Laboratuvarlarına teknik gezi düzenledi. 60 kişiden oluşan öğrencilerimize  Öğr. Gör. Gizem PAKSOY, Öğr. Gör. Dr. Oğuzhan NOĞAY ve Öğr. Gör. Necdet BİKBAY eşlik etti. 
 

Prof.Dr. Hatice ŞANLIDERE ALOĞLU, Doç. Dr. Bayram ÇETİN, Doç. Dr. Harun URAN ve Öğr. Gör. Dr. Gülce Bedis KAYNARCA tarafından Gıda Mühendisliği Kimya ve Biyoloji Temel Bilim, Mikrobiyoloji, Enstrümental Analiz, Gıda Proses Uygulama laboratuvarları tanıtılarak,  bu laboratuvarlarda gerçekleştirilen deneyler hakkında öğrencilerimize bilgi verildi.                                                                                                         

Yükseköğretim Kurulu’nun "Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Projesi" kapsamında “gıda” alanında ihtisaslaşacak yükseköğretim kurumu olarak belirlenen Üniversitemizde öğrencilerimize Gıda Ar-Ge, Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi tanıtıldı ve öğrencilerimiz süt ürünleri üretim süreçleri/analizleri hakkında bilgilendirildi.  
 

Teknik Geziyi düzenleyen sorumlu hocalarımız Öğr. Gör. Gizem PAKSOY, Öğr. Gör. Dr. OĞUZHAN NOĞAY ve Öğr. Gör. Necdet BİKBAY ile öğrencilerimize laboratuvarlar hakkında bilgi veren Prof. Dr. Hatice ŞANLIDERE ALOĞLU, Doç. Dr. Bayram ÇETİN, Doç. Dr. Harun URAN ve Öğr. Gör. Dr. Gülce Bedis KAYNARCA'ya teşekkür ederiz. 

KLÜ Gıda Teknolojisi TBMYO Kariyer Merkezi

Facebook Twitter Google Plus
TBMYO
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.