Mühendislik Fakültesi Öğrencilerimiz Teknik Gezi Kapsaminda Danfoss Power Solutions Firmasini Ziyaret Etti

10/11/2023 10:08:40 - 14/11/2023 10:08:40 - 459 Okunma

Üniversitemizin Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi koordinatörlüğünde Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği ve Makine Mühendisliği öğrencileri ile Tekirdağ İli Çerkezköy İlçesi’nde faaliyet gösteren Danfoss Power Solutions firmasına 09.11.2023 tarihinde teknik gezi düzenlemiştir. Öğrencilerimize Dr. Öğr. Üyesi Barış KÜÇÜKAYDIN eşlik etmiştir. Gezide, Danfoss Power Solutions Firmasının İnsan Kaynakları Müdürü Çisem SALCI ve İnsan Kaynakları Yetkilisi Gözde DİNÇ tarafından şirket tanıtımı yapılarak, şirketin sunduğu staj ve yarı zamanlı çalışma imkanları ile ilgili bilgi verilmiştir. Ayrıca, İş Güvenliği Uzmanı tarafından fabrika gezisi sırasında uyulması gereken genel kurallar ile ilgili sunum yapılmıştır. Öğrencilerimize Endüstri Mühendisleri Burak ÖLÇER ve Aykan ÇAMLIBEL tarafından yalın üretim ve uygulamaları üzerine bir eğitim verilmiştir. Teknik gezi hortum üretimi yapan fabrikanın üretim alanlarının gezilmesi ve sahada yapılan bilgilendirmeler ile tamamlanmıştır. Teknik Gezi kapsamında öğrencilerimiz yalın üretim, iş güvenliği kuralları ve farklı alanlarda kullanılan birçok hortumun yapıları ve üretim süreçleri ile ilgili tecrübe edinmiştir.

Teknik gezinin düzenlenmesinde katkıda bulunan Danfoss Power Solutions firmasının İnsan Kaynakları ekibinden Gözde DİNÇ ve Çisem SALCI, endüstri mühendislerinden Burak ÖLÇER ve Aykan ÇAMLIBEL ile öğrencilerimize refakat eden hocamız Dr. Öğr. Üyesi Barış KÜÇÜKAYDIN’a teşekkür ederiz.

KLÜ Kariyer Merkezi KLÜ Mühendislik Fakültesi Teknik Gezi Danfoss Power Solutions

Danfoss Power Solutions Teknik Gezisi