Türkiye'nin her yerinden 444 40 39 Dahili: 1032 ya da 1033
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi

Görsel-İşitsel Teknikler Ve Medya Yapımcılığı Programından Öğrencilerimizle Orion Işık & Kamera A.ş.'ye Teknik Gezi Düzenlendi

15/11/2023 13:06:23 - 15/11/2023 13:06:23 - 124 Okunma

Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezimizin koordinatörlüğünde Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Görsel-İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölümü tarafından İstanbul Eyüpsultan'da faaliyet gösteren Orion Işık & Kamera A.Ş.'ye 14 Kasım 2023 tarihinde teknik gezi düzenlenmiştir. Öğrencilerimize Öğr. Gör. Haluk KESKİN ve Öğr. Gör. Dr. Malik ASLANYÜREK eşlik etmiştir. Gezide öğrencilerimiz ışık ve kamera teknolojilerini yakından tanıma fırsatı bulmuş, medya prodüksüyonunun aşamaları hakkında bilgi sahibi olmuşlardır.

Öğrencilerimiz ayrıca, kamera ve ışık teknolojileri malzemelerini detaylı bir şekilde inceleme fırsatı bulmuştur. Gezi süresince öğrencilere, sektördeki son gelişmeler ve kullanılan teknolojik ekipmanlar hakkında bilgiler aktarılmıştır. XR stüdyoları öğrencilere gezdirilerek medya üretim tekniklerine yönelik en yeni teknolojiler tanıtılmıştır. Sanal gerçeklik ile artırılmış gerçeklik uygulamalarının nasıl kullanıldığına dair örnekler sunularak kullanılan bu yeni teknolojilerin sektör açısından önemi ve yarattığı fırsatlar anlatılmıştır. Yapımcı Hamdi Keskin, Görüntü Yönetmeni Armağan Gündüz ve Orion Işık & Kamera A.Ş. Genel Koordinatörü Ozan Arıcan'ın rehberliğinde, prodüksiyon sürecinin her aşaması detaylı bir şekilde öğrencilerimize aktarılmıştır. 

Öğrencilerimize sektördeki uzmanlarla doğrudan etkileşimde bulunma fırsatı sağlayan ve mesleki bilgi düzeylerini artıran teknik gezide emeği geçen Orion Işık & Kamera A.Ş. yetkilileri Yapımcı Hamdi KESKİN, Görüntü Yönetmeni Armağan Gündüz ve şirketin Genel Koordinatör'ü Ozan ARICAN ile öğrencilerimize eşlik eden hocalarımız Öğr. Gör. Haluk KESKİN ve Öğr. Gör. Dr. Malik ASLANYÜREK'e teşekkür ederiz. 

Kırklareli Üniversitesi Kariyer Merkezi Teknik Gezi Orion Işık & Kamera

Facebook Twitter Google Plus
Orion Işık & Kamera Teknik Gezi
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.