Türkiye'nin her yerinden 444 40 39 Dahili: 1032 ya da 1033
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi

Trakya Kariyer Fuarı Için İşverenler, Kamu Kurumları Ve Stk'lar Ziyaret Edildi

24/11/2023 16:23:38 - 06/12/2023 16:23:38 - 515 Okunma

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda Kırklareli Üniversitesi'nin ortaklığıyla 27-28 Aralık 2023 tarihlerinde Edirne'de, Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek olan Bölgesel Trakya Kariyer Fuarı hakkında işverenleri, sivil toplum kuruluşlarını, istihdamla ilişkili kamu kurumlarını bilgilendirmek ve fuara davet etmek için bir dizi ziyaret gerçekleştirilmiştir. 

Ziyaretlere, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ünal ÇAĞLAR, Kariyer Merkezi Müdürü Doç. Dr. Esra BOZKANAT CERGİBOZAN ve Kariyer Merkezi öğretim görevlileri katılım göstermiştir. 

9 Kasım 2023 tarihinde Kırklareli Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Aytaç BABALIOĞULLU, Prof. Dr. Ünal ÇAĞLAR ve Öğr. Gör. İskender ÖZATLI tarafından makamında ziyaret edilerek fuar hakkında bilgi verilmiştir. Ziyarette, Kırklareli ilindeki istihdam ve fuara katılma potansiyeli yüksek firmalar hakkında görüş alışverişinde bulunulmuştur. 

10 Kasım 2023’te düzenlenen ziyarette Kırklareli’nin en genç ve en hızlı gelişen organize sanayi bölgesi olan Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi’nin (KOSB) Müdürü Sebahattin DÖNMEZ ile bir görüşme gerçekleştirilmiştir. Bu görüşmeye Rektör Yardımcımız Ünal ÇAĞLAR ve Öğr. Gör. Sibel EVREN katılım göstermiştir. Bölgesel kariyer fuarının kapsamı, nitelikleri, işverenlere ve öğrencilere sunabileceği faydalar detaylı şekilde KOSB yetkilileri ile paylaşılmıştır. 

21 Kasım 2023 tarihinde Türkiye’nin son yıllardaki keşiflerle birlikte önemi daha da artan enerji şirketlerinden biri olan Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığının (TPAO) Trakya Bölge Müdürü Mehmet Kürşat ÖZVEREN, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ünal ÇAĞLAR ve Kariyer Merkezi Müdürü Doç. Dr. Esra BOZKANAT CERGİBOZAN tarafından Makamında ziyaret edilerek, fuarın kapsamı hakkında bilgilendirilmiş ve TPAO fuara davet edilmiştir. 

Bölgemizin önemli sanayi kuruluşlarından biri olan Trakya Döküm A.Ş. de 21 Kasım 2023 tarihinde ziyaret edilmiştir.  Firmanın Kalite Sistem Müdürü Serdar ÇEVİK ile yapılan görüşmede  Prof. Dr. Ünal ÇAĞLAR ve Doç. Dr. Esra BOZKANAT CERGİBOZAN tarafından Bölgesel Trakya Kariyer Fuarı'nın detayları şirket ile paylaşılmıştır. 

Kırklareli ilinin ticaret ve istihdam piyasası için önemli sivil toplum kuruluşları ve diğer kamu kurumları da ziyaret edilmiştir. 

21 Kasım 2023 tarihinde ise Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası (LTSO) Başkanı İlhami CEBELLİ makamında, Prof. Dr. Ünal ÇAĞLAR ve Doç. Dr. Esra BOZKANAT CERGİBOZAN tarafından ziyaret edilmiştir. Ziyarette, LTSO fuara katılmaya davet edilmiş, potansiyeli olan oda üyelerinin fuara katılması için destek talep edilmiştir. 

Profesör ÇAĞLAR ve Doçent BOZKANAT CERGİBOZAN, 22 Kasım 2023'te Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İsmail Hakkı ÖZSAN'ı makamında ziyaret ederek Kırklareli TSO'yu Bölgesel Kariyer Fuarına davet etmiş ve odaya kayıtlı istihdam potansiyeli yüksek işverenlerin katılımı için destek talep edilmiştir. 

22 Kasım 2023 tarihinde Kırklareli Sanayi ve Teknoloji İl müdürlüğü  Rektör Yardımcımız Ünal ÇAĞLAR ve Kariyer Merkezi Müdürümüz Esra BOZKANAT CERGİBOZAN tarafından ziyaret edilmiştir.  İl Müdürü Osman Yeter SOMER ile Kırklareli Valiliğinde yapılan görüşmede Müdürlük fuara katılmaya davet edilmiş, potansiyeli olan ilgili sanayi ve teknoloji kuruluşlarının fuara katılması için il müdürlüğünden destek talep edilmiştir.

23 Kasım 2023 tarihinde TRAÇİM Çimento’nun Vize fabrikasına Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ünal ÇAĞLAR ve Öğr. Gör. Sibel EVREN tarafından ziyarette bulunularak Şirketin İnsan Kaynakları Şefi İhsan YAVUZ ve Fabrika Müdürü Ali Fırat ile görüşülmüştür. Şirket bölgesel kariyer fuarı hakkında bilgilendirilerek fuara davet edilmiştir. 

24 Kasım 2023 tarihinde Lesaffre Turquie Mayacılık Üretim A.Ş. şirketi Rektör Yardımcımız ÇAĞLAR ve Öğr. Gör. EVREN tarafından ziyaret edilmiştir. Şirketin İnsan Kaynakları Uzmanı İlknur IŞIKLI ve Fabrika Direktörü Korer Cumhur SEZER ile görüşülmüştür. Şirket bölgesel kariyer fuarı hakkında bilgilendirilerek fuara davet edilmiştir. 

6 Aralık 2023 tarihinde Limak Çimento A.Ş. şirketi Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ünal ÇAĞLAR ve Merkez Müdürümüz Doç. Dr. Esra BOZKANAT CERGİBOZAN tarafından ziyaret edilmiştir. Şirketin İnsan Kaynakları Şefi Seçil ERCAN SEKİ ve Fabrika Direktörü Mehmet MARAŞLI ile görüşülmüştür. Şirket bölgesel kariyer fuarı hakkında bilgilendirilerek fuara davet edilmiştir. 

Yine 6 Aralık 2023 tarihinde Bahçıvan Gıda A.Ş. şirketi Rektör Yardımcımız ÇAĞLAR ve Merkez Müdürümüz BOZKANAT CERGİBOZAN tarafından ziyaret edilmiştir. Şirketin İnsan Kaynakları Direktörü Sonay KARABUDAK ve Teknik Müdür YaIçın ÜSTÜN ile görüşülmüştür. Şirket bölgesel kariyer fuarı hakkında bilgilendirilerek fuara davet edilmiştir. 

Kurum ve kuruluşlarla görüşme süreçleri devam etmektedir. Yapılacak yeni görüşmeler sonrasında ayrıca güncel bilgilendirmeler kamuoyuyla paylaşılacaktır. 

Kariyer Merkezi Trakya Kariyer Fuarı Kırklareli Üniversitesi Ortaklığı

Facebook Twitter Google Plus
Trakya Kariyer Fuarı için İş Dünyası Ziyaretleri
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.