Alkan Süt Ürünleri Üretim Tesisi'ne Teknik Gezi Düzenlenmiştir.

22/11/2023 09:33:15 - 22/11/2023 09:33:15 - 153 Okunma

Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezimizin koordinatörlüğünde Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Gıda Teknolojisi Programı tarafından İnece'de faaliyet gösteren Alkan Süt Ürünleri üretim tesisine14 Kasım 2023 tarihinde teknik gezi düzenlenmiştir. Öğrencilerimize Öğr. Gör. Gizem PAKSOY ve Öğr. Gör. Dr. Oğuzhan Noğay eşlik etmiştir.

Alkan Gıda, Gıda Mühendisi Sn. Aylin Sert süt ve süt ürünleri hakkında bilgiler vererek, öğrencilerimize üretim süreçlerini yerinde görme imkanı sağlamıştır. Sektör hakkında bilgiler vererek, gıda teknikerinin sektördeki görevlerini açıklamıştır.

Öğrencilerimizi kabul ederek, eğitim ve uygulama alanlarına yönelik değerli bilgiler veren Gıda Mühendisi Sn. Aylin Sert ve tüm Alkan Gıda çalışanlarına; öğrencilerimize eşlik eden ve gezinin düzenlenmesine katkı sunan Öğr. Gör. Gizem Paksoy ve Öğr. Gör. Dr. Oğuzhan Noğay'a teşekkürlerimizi sunarız.

KLU Kariyer TBMYO Teknik Gezi

TBMYO-Alkan Süt Üretim Tesisi Ziyareti