Türkiye'nin her yerinden 444 40 39 Dahili: 1032 ya da 1033
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi

Şişecam Cam Ev Eşyasi Kirklareli Fabrikasina Teknik Gezi Düzenlenmiştir.

22/11/2023 14:00:18 - 22/11/2023 14:00:18 - 89 Okunma

Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezimizin koordinatörlüğünde Babaeski Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı bölümü tarafından Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş. Şişecam Cam Ev Eşyası Kırklareli Fabrikası'na 21 Kasım 2023 tarihinde teknik gezi düzenlenmiştir. Öğrencilerimize Öğr. Gör. Serap ONAT refakat etmiştir.

Yapılan ziyarette öğrencilerimiz, iş güvenliği ile ilgili kısa bir eğitimin ardından, rehber eşliğinde cam eşya üretim teknolojisini yakından izleme fırsatı bulmuşlardır. İşletmenin İnsan Kaynakları Departmanı tarafından gerçekleştirilen "İş görüşmeleri ve Mülakat" konulu sunumu sonrası gönüllü olan öğrencimizle bir iş görüşmesi deneyimi gerçekleştirilmiştir.
İş başvurusu, Mesleki Eğitim Uygulaması ve Staj konularında kurumsal yaklaşımlar ve uygulamalar anlatılmış, öğrencilerimizin yönelttiği sorular cevaplanmıştır.

Oldukça keyifli ve verimli geçen ziyaretimizin gerçekleşmesinde emeği geçen tüm Şişecam Cam Ev Eşyası Kırklareli Fabrikası ilgililerine ve İK İş Ortağı Irmak Mutlu ile gezinin düzenlenmesine katkı sunan ve öğrencilerimize eşlik eden Öğr. Gör. Serap Onat'a teşekkür ederiz.

KLÜ Kariyer Merkezi BMYO Teknik Gezi

Facebook Twitter Google Plus
ŞİŞECAM EV EŞYASI TEKNİK GEZİ
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.