Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Öğrencilerimiz Ile Sağlık Müzesi Teknik Gezisi

08/12/2023 10:21:20 - 08/12/2023 10:21:20 - 216 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik bölümü öğrencilerinin katılımı ile Edirne'de bulunan Ⅱ. Beyazıt Külliyesi Sağlık Müzesi'ne teknik gezi düzenlemiştir.

Teknik gezi sayesinde öğrencilerimiz, Osmanlı döneminde yüzyıllar boyunca tıp öğrencilerinin yetiştirilmesine olanak tanımış ve hastaların bakımına ev sahipliği yapmış, aynı zamanda psikiyatrik hastalara dönemin şartlarında verilen bakım ve tedavi yöntemlerinin uygulandığı Külliye'de konu ile ilgili bilgi sahibi olmuşlardır.

Teknik Geziyi düzenleyen sorumlu hocamız Öğr. Gör. Ebru DERELİ'ye teşekkür ederiz.

Kırklareli Üniversitesi Kariyer Merkezi Sağlık Bilimleri Fakültesi teknik gezi hemşirelik Sağlık Müzesi

SBF Hemşirelik