Asyaport Liman A.ş. İşletmesine Teknik Gezi Düzenlendi.

14/12/2023 11:14:45 - 14/12/2023 11:14:45 - 290 Okunma

Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezimizin koordinatörlüğünde Üniversitemizin Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Uygulamaları programı 1. Sınıf ve Pazarlama programı 2.sınıf öğrencileri tarafından Tekirdağ’da faaliyet gösteren Asyaport Liman İşletmesi’ne teknik gezi düzenlenmiştir. Öğrencilerimize Doç. Dr. İffet Kesimli eşlik etmiştir.

İşletmenin işe alım ve mülakat uzmanı ve saha ekibi tarafından Gümrüklü Liman sahası tanıtılarak bu transit limanda yapılan işler hakkında bilgi verilmiştir. Ziyaret kapsamında öğrencilerimiz ithalat ve ihracat işlemleri, lojistik, tedarik zinciri, elleçleme, tehlikeli madde depolama ve konteyner taşımacılığı ile deniz ticaret filoları hakkında bilgi edinmiştir

Gezinin düzenlenmesinde emeği geçen Hocamıza ve firma yetkililerine teşekkür ederiz.

Kırklareli Üniversitesi Kariyer Merkezi Lüleburgaz MYO Teknik Gezi Asyaport

LMYO-Asyaport Gezisi