Türkiye'nin her yerinden 444 40 39 Dahili: 1032 ya da 1033
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi

Babaeski Meslek Yüksekokulu Öğrencileri Ile Asyaport Liman A.ş. İşletmesine Teknik Gezi Düzenlendi.

15/12/2023 15:25:41 - 15/12/2023 15:25:41 - 237 Okunma

Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezimizin koordinatörlüğünde Üniversitemizin Babaeski Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret programı öğrencileri tarafından Türkiye’nin ilk ve en büyük transit konteyner limanı olan ASYAPORT Liman A.Ş.’ye teknik gezi düzenlenmiştir. Öğrencilerimize Dr. Öğr. Üyesi F.Oya AKTAŞ ve Öğr. Gör. Öznur ŞAMANDAR YILMAZ eşlik etmiştir.

Gezinin organizasyonu, İnsan Kaynakları Uzmanı Dr. Seçkin GÜN tarafından gerçekleştirilmiş, teknik gezi sırasındaki eğitim ise Cfs ve Ambar Operasyon Yöneticisi Engin Ege MAVİSU tarafından verilmiştir. Gezi başlangıcındaki güvenlik kontrollerinden sonra ring aracıyla gümrüklü liman alanı dolaşılmıştır. Bu süreçte liman işletmeciliği süreçleri, kullanılan depo, araç ve ekipmanla ilgili bilgiler paylaşılmıştır. Sonrasında eğitim programı kapalı eğitim salonunda devam etmiştir. Burada MAVİSU tarafından bir sunum gerçekleştirilmiş, akabinde ise idari binaya geçilmiştir. Öğrencilerimiz, planlama departmanı gibi çeşitli departmanların işleyişini ve iş süreç takiplerinin nasıl gerçekleştiğini bizzat çalışanlar işlerini yapmaya devam ederken ofislerinde bulunarak gözlemlenme fırsatı elde etmişlerdir. Liman Kaptanı Emre ÖZCAN çalışma şartlarına ilişkin bilgiler paylaşmış, öğrencilerin sorularını yanıtlamıştır. Teknik gezi kapsamında öğrencilerimiz alanlarıyla ilgili çok değerli bir tecrübe edinmiştir.

Öğrencilerimizi kabul ederek, eğitim ve uygulama alanlarına yönelik değerli bilgiler veren Sn. Dr. Seçkin GÜN, Sn. Engin Ege MAVİSU, Sn. Emre ÖZCAN ve tüm çalışanlara; ayrıca öğrencilerimize eşlik eden ve gezinin düzenlenmesine katkı sunan Dr. Öğr. Üyesi F. Oya AKTAŞ ve Öğr. Gör. Öznur ŞAMANDAR YILMAZ'a teşekkürlerimizi sunarız. 

Kırklareli Üniversitesi Kariyer Merkezi BMYO Teknik Gezi Asyaport

Facebook Twitter Google Plus
Asyaport-BMYO
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.