Sağlık Yönetimi Bölümü Öğrencileri Ile Teknik Gezi Düzenlenmiştir.

20/12/2023 16:31:16 - 20/12/2023 16:31:16 - 244 Okunma

Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezimiz koordinatörlüğünde Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü öğrencileri ile “18 Aralık Sağlık Yöneticileri Günü” kapsamında Trakya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Prof. Dr. Fehmi Yıldız Konferans Salonunda, Trakya Üniversitesi Sağlık Yönetimi Bölümü Topluluğu tarafından organize edilen panele katılım sağlamak amacıyla teknik gezi düzenlenmiştir. Öğrencilerimize Doç. Dr. Yeliz MERCAN eşlik etmiştir.

Panele, Trakya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Özgül EROL,  Doç. Dr. Aysu ZEKİOĞLU, Sağlık Yönetimi Bölümü öğretim üyeleri ve öğrencileri, ilgili kamu ve özel kuruluşların yetkilileri de katılım sağlamıştır. Panelde Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. İsmail AĞIRBAŞ tarafından “Sağlık Yöneticiliğinin 60. Yılında Dünden Yarına Sağlık Yönetimi” konulu sunum yapılmıştır. Geleceğin sağlık yöneticisi adayı olan öğrencilerimize sektörlerin mevcut durumu ve gelecekteki beklentileri hakkında da bilgi veren ve deneyimlerini de paylaşan AĞIRBAŞ, panelin sonunda öğrencilerimizin sorularını yanıtlamıştır.

Öğrencilerimize eşlik eden ve gezinin düzenlenmesine katkı sunan Doç. Dr. Yeliz MERCAN’a teşekkürlerimizi sunarız.

Kırklareli Üniversitesi Kariyer Merkezi Sağlık Yönetimi Teknik Gezi Sağlık Yöneticileri Günü

Sağlık Yönetimi Teknik Gezi