Kar Spor İşletmesine Teknik Gezi Düzenlenmiştir.

26/12/2023 11:04:33 - 26/12/2023 11:04:33 - 233 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Moda Tasarımı programı öğrencilerinin katılımı ile Kar Spor işletmesine teknik gezi düzenlenmiştir. Öğrencilerimize Dr. Öğr. Üyesi Beyza BUZOL MÜLAYİM, Öğr. Gör. Serpil ÖNER ve Öğr. Gör. Aslı SARI eşlik etmiştir.

Kar Spor Fabrika Müdürü Hüseyin TAŞKIN, İdari İşler Sorumlusu Mustafa TÜRKOĞLU tarafından firma tanıtımı yapılarak, üretim ve tasarım bölümleri hakkında bilgiler verilmiştir. Ayrıca İnsan Kaynakları Sorumlusu Beyza KARACA tarafından öğrencilerimize sorumluluk alanları ile ilgili sunumlar yapılmıştır. Teknik gezi kapsamında öğrencilerimiz konfeksiyon üretim ve tasarım bölümlerini detaylı olarak görmüş ve prosedürler hakkında detaylı bilgi edinmişlerdir.

Öğrencilerimizi kabul ederek, uygulama alanlarına yönelik değerli bilgiler veren Sn. TAŞKIN, Sn. TÜRKOĞLU ve Sn. KARACA'ya; teknik gezinin düzenlenmesine katkı sunan kıymetli öğretim üyelerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Kırklareli Üniversitesi Kariyer Merkezi Teknik Bilimler MYO Moda Tasarımı Teknik Gezi

KAR SPOR