Türkiye'nin her yerinden 444 40 39 Dahili: 1032 ya da 1033
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi

112 Acil Çağrı Merkezi'ne Teknik Gezi Düzenlenmiştir.

22/01/2024 09:38:12 - 22/01/2024 09:38:12 - 97 Okunma

Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezimiz koordinatörlüğünde Üniversitemiz Babaeski Meslek Yüksekokulu Çağrı Merkezi Programı öğrencileri ile Kırklareli 112 Acil Çağrı Merkezi’ne teknik gezi düzenlenmiştir. Öğrencilerimize bölüm başkanı Dr. Öğr. Üyesi Tahsin IŞIK, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet AYDIN ve Öğr. Gör. Nedim YAKUT eşlik etmiştir.

Kurum Müdürü Serkan AYYILDIZ ve ekibi tarafından Kurumun bölümleri tanıtılarak bilgi verilmiştir. Ardından, toplantı salonunda tüm katılımcılara 112 Acil Çağrı Merkezi kapsamında verilen hizmetler ve Kurumda işe girebilmek için gereklilikler, süreç ve prosedürler hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Son olarak öğrencilerimiz, aktif görev ortamını ziyaret ederek, canlı gözlem yapabilme fırsatı yakalamışlardır.  Bu sayede, halen orada görev yapmakta olan mezun öğrencimiz ile de tanışma olanağı bulmuşlardır. Teknik Gezi kapsamında öğrencilerimiz, eğitim gördükleri çağrı merkezi alanında kamu sektörünün en kapsamlı hizmet veren kurumunu yerinde görme, gözlemleme ve değerlendirme olanağı bularak, vizyonlarını geliştirme avantajı elde etmişlerdir.


Gezinin düzenlenmesinde emeği geçen bölüm öğretim üyelerimize ve öğrencilerimizin 112 Acil Çağrı Merkezi’ndeki operasyonları detaylı olarak tecrübe etmelerini sağlayan yetkililere teşekkür ederiz.

Kırklareli Üniversitesi Kariyer Merkezi BMYO Çağrı Merkezi Programı Teknik Gezi

Facebook Twitter Google Plus
BMYO-Acil Çağrı Merkezi
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.