Teknik Bilimler Myo Tarafından Kar Spor İşletmesine Teknik Gezi Düzenlenmiştir.

22/01/2024 16:03:56 - 22/01/2024 16:03:56 - 194 Okunma

Meslek Yüksekokulumuz Moda Tasarımı programı öğrencilerimizin katılımı ile Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Kar Spor işletmesine teknik gezi düzenlenmiştir. Öğrencilerimize, Öğr. Gör. Gül SEVENCAN TOPAL ve Öğr. Gör. Canan KAZAN ŞAHİN eşlik etmişlerdir.

Kar Spor Fabrika Müdürü Hüseyin TAŞKIN ve Fabrika Üretim Sorumlusu Ramazan YALÇIN tarafından firma tanıtılarak, üretim ve tasarım bölümleri hakkında bilgiler verilmiştir. Ayrıca İnsan Kaynakları Sorumlusu Beyza KARACA tarafından öğrencilerimize sorumluluk alanları ile ilgili sunumlar yapılmıştır. Teknik gezi kapsamında öğrencilerimiz, konfeksiyon üretim ve tasarım bölümlerini detaylı olarak görmüş ve prosedürler hakkından detaylı bilgi edinmişlerdir.

Öğrencilerimizi kabul ederek, uygulama alanlarına yönelik değerli bilgiler veren Sn. TAŞKIN, Sn. YALÇIN ve Sn. KARACA'ya; teknik gezinin düzenlenmesine katkı sunan kıymetli öğretim üyelerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Kırklareli Üniversitesi Kariyer Merkezi Teknik Gezi Moda Tasarımı Kar Spor

TBMYO-Kar Spor Teknik Gezisi