Türkiye'nin her yerinden 444 40 39 Dahili: 1032 ya da 1033
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi

Kariyer Merkezi Mart 2024 Eğitim Programi Yayinlandi

26/02/2024 14:08:02 - 27/02/2024 14:08:02 - 284 Okunma

Üniversitemizin Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Mart 2024 boyunca “Bireysel Kariyer Gelişimi Eğitimleri”, “İnce Beceri Eğitimleri” ve "Girişimcilik Eğitimleri" başlıkları altında her ay 12 farklı eğitim üçü çevrimiçi olmak üzere toplamda 15 oturumda düzenlenecektir. Mart ayı eğitim programı Merkezimizin kullandığı kariyer yazılımı yetenekkapisi.org  üzerinden yayınlanmıştır. Öğrenci ve mezunlarımız Yetenek Kapısı portalına giriş yaparak eğitimlere başvurabilir.

 

Yüz yüze yapılacak olan eğitimler  Kayalı Kampüsü Rektörlük binasında yer alan Kariyer Merkezi Çok Amaçlı Salonda gerçekleştirilecektir. 

 

Yüz yüze eğitimlerin yanı sıra Mart ayı içerisinde üç eğitim de MS Teams Programı üzerinden çevrimiçi olarak düzenlenecektir. Çevrimiçi eğitimler için de başvurular yetenekkapisi.org üzerinden alınacaktır. KLU uzantılı e-posta ile MS Teams hesabı olmayan mezunlarımız, kariyer@klu.edu.tr adresine eğitime katılım taleplerini iletirlerse konuk katılımcı olarak çevrimiçi eğitimlere katılabilirler.

 

Eğitimler e-katılım belgelidir. “Bireysel Kariyer Gelişimi Eğitimleri” veya “İnce Beceri Eğitimleri” başlıkları altında verilen bütün eğitimleri tamamlayan katılımcılar adına ayrıca e-sertifika düzenlenecektir. 

 

Yüz yüze ve çevrimiçi eğitimlere dair programlar aşağıda öğrenci ve mezunlarımızın bilgisine sunulmuştur. Eğitimler ile ilgili detaylı bilgiye yetenekkapisi.org adresinden ulaşılabilir.

Kırklareli Üniversitesi Kariyer Merkezi Eğitimleri

Facebook Twitter Google Plus
Girişimcilik Eğitimleri
Bireysel Kariyer Gelişimi
İnce Beceri
Online
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.