Tüik Edirne Bölge Müdürlüğü'ne Teknik Gezi Düzenlendi.

08/05/2024 13:18:25 - 08/05/2024 13:18:25 - 46 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Babaeski Meslek Yüksek Okulu Bankacılık ve Sigortacılık Programı öğrencilerimizin katılımı ile TÜİK Edirne Bölge Müdürlüğü’ne teknik gezi düzenlenmiştir. Öğrencilerimize, Öğr. Gör. Dr. Yeşim CAN eşlik etmiştir.

Bölge Müdürü Hasan AKDEMİR’in açılış konuşmasıyla başlayan program, kurum tanıtımı ve kariyer fırsatlarının aktarılmasının ardından Yıllık Sosyal Araştırmalar Takım Sorumlusu Rana TENLİER’in istatistik okuryazarlığı hakkında bilgi vermesi ile devam etmiştir.

Sosyal Araştırmalar Grup Müdürü Arzu ÖZALP’ın hanehalkı araştırmaları ve Ekonomik Araştırmalar Grup Müdürü Neslihan ÇOLAK’ın fiyat mal sepeti ile TÜFE hesaplamaları ile ilgili soruları cevaplamalarının ardından Bilgi İşlem ve İletişim Takım Personeli Settar Taha IŞIK’ın “Veri Araştırma Merkezi (VAM)” ve “TÜİK Çocuk Portalı” tanıtımı ile program sona ermiştir.

Kırklareli Üniversitesi Kariyer Merkezi Babaeski MYO TÜİK Teknik Gezi

BMYO-TÜİK