11/09/2024 14:29:45 - 11/09/2024 14:29:45 - 105 Okunma

T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı tarafından genç yeteneklerin kariyer gelişimlerine katkı sağlamak ve ülkemizin savunma sanayiine nitelikli personel hazırlamak hedefiyle Savunma Sanayii 102 ve Savunma Sanayii 402 Eğitim Programları başvuruları başlamıştır.

Bu programlar sayesinde, öğrencilerin savunma sanayiinin stratejik ve kurumsal yapıları hakkında öğrenme imkânı elde etmesi ve alanında yetkin uzmanların vereceği eğitimler ile savunma sanayii ekosisteminde yer alan yerli ve milli firmalarımızın insan kaynakları, kurumsal iletişim, tedarik yönetimi, sözleşmeler, idari ve mali işler, finans, uluslararası iş birliği ve iş geliştirme departmanlarını tanıma ve bu departmanlarda deneyim kazanması amaçlanmaktadır.

Savunma Sanayii 102 ve 402 programları, üniversitelerin iktisadi, idari ve sosyal bilimler bölümlerinde okuyan ve geleceğin savunma sanayi profesyonelleri olmak isteyen gençler için tasarlanmış olup hem ülkemizin öncü sektörünü tanımak hem de kişisel gelişiminizi ileriye taşımak için büyük bir fırsat sunmaktadır.

Program başvuruları 09.09.2024 - 18.09.2024 tarihleri arasında Vizyoner Genç platformu (www.vizyonergenc.com) üzerinden alınacaktır.

Kırklareli Üniversitesi Kariyer Merkezi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi fırsat Savunma Sanayii

Savunma Sanayii